Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی ارتش گفت: هر کشوری به ایران حمله کند، اگر آمدنش دست خودش باشد که نیست، رفتنش قطعا با خودش نخواهد بود و در اینجا مدفون می‌شود.

به گزارش قدس آنلاین، امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص) در مراسم رونمایی از سامانه‌های جدید قرارگاه پدافند هوایی طی سخنانی با بیان اینکه از این موضوع استقبال می‌کنیم که تجهیزات خود در خصوص سامانه‌های مختلف را به سایر نهادها منتقل کنیم، اظهار داشت: امروز ۴ سامانه از جمله اتوماسیون سایت‌های جمع آوری اطلاعات به نام صامت ۱، سیستم متحرک شنود تجهیزات وسامانه های ناوبری(IFF) به نام سمیع، سامانه هواشناسی سما و همچنین سامانه مدیریت اطلاعات هوانوردی با نام بصیر رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر اسماعیلی در باره سامانه سما گفت:اولین سامانه سامانه کاوشگر جو بالا و دومنظوره به‌نام سما است که برای رصد وضعیت جوی در ارتفاع بالا و سرعت و جهت باد برای پدافند هوایی و پرتابه‌های موشکی بسیار بااهمیت است. این سامانه در سطح بالا توان ارزیابی وضعیت جوی برای موشکهای برد بلند و پروازهای ارتفاع بالا را دارد و امیدواریم در پایان برنامه ششم این سامانه را در کل کشور مستقر کنیم.

وی با اشاره به رونمایی از سامانه صامت ۱ تصریح کرد: این سامانه، سامانه‌ای برای شنود است که پسیو عمل می‌کند و این امکان را به شبکه یک پارچه پدافند هوایی می‌دهد تا آنچه که یک سایت کشف می‌کند سایت دیگر نیز آن را کشف کرده و یک تبادل اطلاعات میان دو سایت یا چند سایت صورت گیرد. درست مثل قضیه نشاندن هواپیمای ایساف که توسط سه سایت کشف شد.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص) افزود: سامانه صامت ۱، سامانه‌ای تماما بومی بوده و به دست متخصصان داخلی طراحی و تولید شده است و ما این آمادگی را داریم که تجربیات خود را در خصوص این سامانه به سایر بخش‌ها نیز منتقل کنیم.

امیر اسماعیلی با اشاره به سامانه سمیع نیز اظهار داشت: این سامانه یک سامانه راداری مونوپالس است که امروز خوشحالم از اینکه اعلام کنم به ملت عزیز ایران که تکنولوژی چنین سامانه‌ای را برای اولین بار در سطح منطقه، جمهوری اسلامی ایران بدست آورده است. تکنولوژی ساخت چنین سامانه‌ای در حال حاضر فقط در اختیار چند کشور بوده و سامانه سمیع می‌تواند زیروبم تمام اهداف را در برد متوسط کشف کند.

وی خاطرنشان کرد: ما در حال حاضر ۵ هزار نقطه پدافندی را پوشش می‌دهیم و این قرارگاه پدافند هوایی است که در تمام رزمایش‌ها حضور دارد.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص) ادامه داد: خیلی از سامانه‌ها در دنیا ۲۴ ساعته نیستند اما ما ۲۴ ساعته هستیم و شما نمی‌توانید کشوری را در دنیا پیدا کنید که ۳۸ سال تحریم باشد و بتواند آنقدر پیشرفت هم داشته باشد

امیر اسماعیلی گفت: در سال ۹۵، ۴۴۰ هزار پرواز از کشور عبور کرده و این نشان می‌دهد که ما در استفاده تلفیقی از سامانه‌های مختلف موفق بوده‌ایم. در حال حاضر آمادگی کاملی برای افزایش نقاط پدافندی هم داریم.

وی افزود: کشورمان مزین به نام استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی ایران است و خوشبختانه قبل از ورود سامانه موشکی اس ۳۰۰ تمام اتفاقات خوب در کشور رخ داده و امروز سامانه موشکی اس ۳۰۰ نیز به جمع سامانه‌های پدافندی اضافه شده که این سامانه طبق قرارداد ۹ سال پیش باید اجرا می‌شد که اجرا هم شد.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص) در پایان با تأکید براینکه هر دشمن متخاصمی که قصد حمله به کشورمان را داشته باشد هزینه سنگینی پرداخت خواهد کرد، گفت: من قاطعانه با تمام شرف و حیثیت سربازی خودم می‌گویم که دشمن اگر آمدنش به دست خودش باشد که به دست خودش هم نیست اما حتما بازگشتش در اختیار خودش نخواهد بود و در این کشور مدفون خواهد شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۴۷۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ViLTE چیست و چه کاربردهایی دارد؟

فناوری Video Over LTE یا به اختصار ViLTE، نام تکنولوژی تماس تصویری بر بستر نسل چهارم سیستم‌های مخابراتی است که به کاربران تلفن‌های هوشمند اجازه می‌دهد بدون نیاز به استفاده از دیتای اینترنت خود، با افراد دیگر تماس تصویری برقرار کنند. باید به این نکته توجه کنید که برای استفاده از این فناوری، باید به اینترنت 4G یا 5G دسترسی داشته باشید و این تکنولوژی فقط بدون استفاده کردن از حجم اینترنت شما، قابلیت تماس تصویری را برقرار می‌کند.

این تکنولوژی، بر پایه زیر سیستم‌های چند رسانه‌ای از طریق IP (IP Multimedia Subsystem یا به اختصار IMS) بنا شده است و دقیقا از همان پروتکل‌های کنترلی استفاده می‌کند که تکنولوژی VoLTE (تماس صوتی از طریق LTE) از آن‌ها بهره می‌برد.

این فناوری برای رمزگذاری و رمزگشایی استریم ویدیو، از کودِک* H.264 استفاده می‌کند. مزیت اصلی این کودِک نسبت به کودک 3G-324M که در تماس‌های تصویری بر بستر 3G استفاده می‌شد، کیفیت بسیار بالاتر آن است.

به دلیل اینکه کیفیت تماس تصویری در هنگام استفاده از این فناوری نباید افت کند،‌ ViLTE نسبت به سرویس‌های دیگر استریم که تاخیر در آن‌ها اهمیت بالایی ندارد، اولویت بالاتری دارد. به این ترتیب خیال استفاده کنندگان از این تکنولوژی از بابت عدم تاخیر و افت کیفیت تماس تصویری، راحت است.

تابحال موبایل‌های بسیار زیادی با قابلیت پشتیبانی از فناوری ViLTE به بازار عرضه شده‌اند. یکی از این محصولات، گوشی هوشمند داریا باند است که محصول مشترک داریا و شرکای تجاری خارجی‌اش است؛ شرکت داریا وظیفه توسعه اکوسیستم و بخشی از طراحی گوشی را برعهده داشته و تولید سخت‌افزارآن برعهده شرکای تجاری خارجی بوده است.

این محصول به شما اجازه می‌دهد که بدون نیاز به استفاده از حجم اینترنت خود، با دوستان و عزیزانتان که باند دارند تماس تصویری برقرار کنید.

داریا باند علاوه بر ویژگی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت، دارای صفخه نمایش AMOLED ۱۲۰ هرتزی است که بازی کردن یا وب‌گردی و تماشای فیلم و سریال را به امری لذت‌بخش تبدیل کرده است.

پردازنده دایمنسیتی ۷۰۵۰ محصول مدیاتک، قلب تپنده این گوشی هوشمند است. پردازنده‌ای که بین پردازنده‌های میان‌رده، عملکرد بسیار خوبی دارد. دوربین سه‌گانه، پشتیبانی از فناوری شارژ سریع و پشتیبانی از بسترWeb3 از دیگر ویژگی‌های داریا باند محسوب می‌شود.

نکته‌ای که نباید در هنگام استفاده از این فناوری فراموش کرد، این است که گاهی اوقات با اینکه تمامی تنظیمات درست بنظر می‌رسد، اما هنگام تلاش برای برقراری تماس ویدیویی، کاربر موفق به انجام این کار نمی‌شود. این مساله صرفا به دلیل شلوغ بودن شبکه است و با تلاش مجدد شانس برقراری تماس ویدیویی موفق بالاتر می‌رود.

* فرآیند سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری که وظیفه فشرده‌سازی و از حالت فشرده خارج کردن داده‌های بسیار بزرگ را بر عهده دارد، کودِک نامیده می‌شود

 

انتهای رپرتاژ آگهی/ 

 

دیگر خبرها

  • ViLTE چیست و چه کاربردهایی دارد؟
  • دفاع منسجم سامانه یکپارچه پدافند هوایی از آسمان ایران
  • جمهوری اسلامی ایران نماد ایستادگی در برابر دولت‌های متکبر است
  • گزارش یک توقف
  • قدردانی رئیس ستادکل نیروهای مسلح از مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران
  • هشدار فرمانده بلندپایه ارتش /به هیچ تهدیدی توجه نمی کنیم
  • ساخت پیشرفته‌ترین سلاح‌ و سامانه‌های کشف و شناسایی در پدافند
  • حرکت بر لبه فناوری، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است
  • برگ متحرک ؛ یکی از خاص ترین موجودات کره زمین را مشاهده می کنید! (عکس)
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید